Søg Close search

HjemKarriereMedarbejderportrætterPernille

Pernille Løvenskjold Nielsen

Økonomimedarbejder

I min afdeling er vi gode til at give hinanden plads til fordybelse, og det værdsætter jeg. Samtidig er der altid plads til et godt grin, både når vi er midt i et vigtigt årsregnskab eller under den daglige frokost.

Jeg er en del af økonomiafdelingen i Gorrissen Federspiel, hvor min hverdag bruges på opgaver som daglig bogføring af ind- og udbetalinger, afstemninger, besvarelse af fælles mailboks og generel support til resten af firmaet Herudover er der tilbagevendende opgaver som månedsafslutninger og at forberede materiale til revisionen.

I økonomi er vi gode til at hjælpe hinanden og rumme hinandens forskelligheder. Desuden har vi et godt samarbejde i hverdagen – også selvom nogle af vores kollegaer arbejder i Aarhus, og jeg selv sidder i København. Vi afholder flere fællesmøder ugentligt, hvor vi drøfter stort og småt, så der er god plads til faglig sparring og vidensdeling på tværs af afdelingen. I hverdagen giver vi hinanden plads til fordybelse, og det værdsætter jeg – særligt fordi vi også tager os tid til et godt grin og en fælles frokost hver dag.

Generelt er jeg tæt på mine ledere, både når det gælder faglig sparring, eller hvis jeg har ideer til nye arbejdsgange. Der er altid en åben dør og plads til dialog, og det skaber en god stemning i hele afdelingen. GF er en fleksibel arbejdsplads, hvor der sættes pris på at være et helt menneske med fritid og familie. Jeg kan eksempelvis godt lide at møde tidligt om morgenen og få startet op på dagens opgaver i fred og ro. På den måde kan jeg tilpasse arbejdstiden til min hverdag og få arbejds- og privatliv til at hænge sammen. I det daglige sættes der pris på mit arbejde og den værdi, jeg leverer til firmaet, og det gør det til en god oplevelse at møde ind på kontoret hver dag.

Portrait of employee PLO

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt