Søg Close search

HjemKarriereMedarbejderportrætterPhilip projektstudent

Philip Lyck

Projektstudent, Corporate/M&A

Som projektstudent får du et indblik i hverdagen på et advokatkontor med udfordrende juridiske opgaver og et godt sammenhold. Hør Philip fortælle mere om sin hverdag.

Jeg har arbejdet som projektstudent, siden jeg startede på 3. semester af jurastudiet. I hverdagen får jeg et spændende indblik i mange retsområder, og jeg blev hurtigt en del af hverdagen på et travlt advokatkontor.

Vi hjælper ofte med indeksering på de store M&A-transaktioner, hvor vi, i samarbejde med juristerne, arbejder med datarum i forbindelse med due diligence-processerne. Det er meget spændende at få indblik i, hvordan en sag bliver startet op, og man mærker hurtigt, at arbejdet er vigtigt for en velstruktureret proces. Det er dog ikke kun indeksering, som vi arbejder med.

Som projektstudent og stud.jur. kan man holde eksamensfri, og også af den grund har vi næsten altid travlt i grupperne. Som projektstudenter hjælper vi derfor ofte de ældre studenter med opgaver, de ikke selv har tid til. Af den grund bliver jeg hurtigt kastet ud i opgaver, som er udfordrende og relaterer sig til fag, jeg endnu ikke har haft på studiet. Jeg hjælper også med legaliseringer, hvor jeg skal ud i byen og få legaliseret officielle dokumenter på enten ambassader eller hos Udenrigsministeriet.

Det særlige ved at være student her er det gode sammenhold. Vi afholder løbende sociale arrangementer, som f.eks. vores egen studenterjulefrokost, og der er fredagsbar hver uge, som der er stor opbakning til. Selv er jeg ofte med til indendørsfodbold, som vi spiller hver fredag morgen, og her kan alle fra huset tilmelde sig, og hvert år deltager vi i en turnering sammen med flere andre advokatkontorer i København. Er man mere til yoga, Counter Strike eller én af de andre aktiviteter, vi har, kan man også deltage i det.

Portrait of employee PHLY

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt