Søg Close search

HjemKarriereMedarbejderportrætterCasper

Casper Dybbro Andersen

Advokatfuldmægtig, Corporate/M&A

Som advokatfuldmægtig har Casper håndteret sager om sømænd, forespørgsler om biobrændsel og sanktioner på verdenshavene for et af verdens største tankskibsrederier.

Som en del af mit arbejde hos Gorrissen Federspiel har jeg været udstationeret hos Maersk Tankers, hvor jeg har fået et helt andet indblik i arbejdet som rådgiver og klienternes daglige brug af juraen.

Hos Maersk Tankers indgik jeg i et juridisk team med fire kollegaer. Teamet varetager selskabets juridiske aspekter i alle henseender og hjælper med at afdække selskabets risici. Jeg blev dagligt udfordret på nye områder, da afdelingen håndterede en lang række områder, som jeg ikke beskæftiger mig med til dagligt. Jeg blev blandt andet kastet ud i håndtering af IT-kontrakter, sanktioner, spørgsmål om sømænd og biobrændsel samt mere velkendte områder som selskabsret, generel kontraktret og søret. Det har været en stor fordel som fuldmægtig at få denne oplevelse, og det har uden tvivl gjort mig til en bedre rådgiver allerede.

Ude godt, men hjemme bedst. Efter et par måneders udstationering er jeg derfor tilbage på kontoret i København, hvor jeg er en del af M&A-afdelingen. Her hjælper jeg dagligt klienter med køb og salg af virksomheder, omstruktureringer samt øvrige selskabsretlige forhold. Jeg er glad for at være tilbage på kontoret og for at rådgive igen, hvor jeg kan trække på mine erfaringer fra Maersk Tankers.

Samtidig nyder jeg godt af det sociale liv hos Gorrissen Federspiel og de mange sociale initiativer, mine kollegaer tager. Jeg løber eksempelvis med i vores ugentlige løbeklub, hvor vi mødes på tværs af afdelinger. De sociale aktiviteter er med til, at jeg som ung jurist føler mig endnu tættere knyttet til firmaet og til mine kollegaer. Det er med til at danne bånd og venskaber på tværs af afdelinger, der holder ved, også uden for hverdagen i Gorrissen Federspiel.

CDAN employee portrait

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt