Søg Close search

På lige fod med de fastansatte i NY

Både som advokatfuldmægtig og nu som advokat har det juridiske omdrejningspunkt for Louise Sørensen været finansiering og M&A. Og med et ønske om at styrke og udbygge sit internationale perspektiv og netværk lå det lige til højrebenet at søge mod verdens finansielle epicenter, New York. Her var Louise Sørensen udstationeret fra januar til juli 2020 hos Wachtell, Lipton, Rosen & Katz, der udmærker sig særligt inden for M&A, aktionærsøgsmål, antitrust samt virksomhedsomstrukturering og finansiering.

”Jeg forventede, at mit ophold ville blive fagligt udfordrende, og at jeg sammen med mine amerikanske kollegaer ville få mulighed for at bistå klienter med komplekse finansielle transaktioner. Mine forventninger til opholdet blev fuldt indfriet,” siger Louise Sørensen.

En del af teamet Som ”visiting attorney” var hun en del af kontorets afdeling for Restructuring and Finance, hvor hun blandt andet beskæftigede sig med akkvisitionsfinansiering og større refinansieringssager, herunder rejsning af ny kapital direkte afledt af Covid-19. ’

”Jeg blev betragtet som en del af teamet på lige fod med de fastansatte associates, og jeg blev fra min første dag tildelt ansvar på afdelingens finansieringssager,” fortæller hun.

Louise Sørensen rykkede til New York kort inden coronapandemien for alvor tog fart, og New York blev udråbt som amerikansk epicenter. Derfor nåede hun også kun at arbejde et par måneder på Wachtells kontor i Midtown Manhattan, inden hun som så mange andre måtte arbejde hjemmefra.

”Det var på grund af hjemmearbejdet en udfordring ikke at have daglig kontakt med mine kollegaer. Heldigvis var de hos Wachtell gode til at afholde virtuelle arrangementer som den ugentlige fredagsbar, træningsevents, vin- og ølsmagninger samt madlavningskursus. De sørgede samtidig for, at vi i vores teams dagligt var i kontakt ikke blot på e-mail, men også på telefon og/eller via Zoom. Det var imponerende at opleve kontorets hurtige og effektive omstilling til hjemmearbejde,” siger hun.

Selvom opholdet i New York ikke blev helt som ventet, ser hun stadig tilbage på udstationeringen som en helt særlig oplevelse, og hun er slet ikke i tvivl om, at hun har lært en masse både fagligt og personligt af at bo i New York og arbejde sammen med nogle af de dygtigste advokater i USA på nogle af de største og mest komplekse finansieringssager.

”Jeg har gennem min udstationering hos Wachtell fået styrket min internationale profil, og jeg er kommet hjem med en faglig ballast og et uvurderligt netværk fra et af de absolut mest velrenommerede advokatkontorer i USA. Det vil jeg uden tvivl have glæde og gavn af resten af min karriere.”

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt