Søg Close search

HjemEventsUndervisning i Karnov Online

Undervisning i Karnov Online

København og Aarhus

I samarbejde med Karnov har vi tilrettelagt et kursus i Karnovs onlineprodukter og funktioner.

Kursuset har til formål at styrke deltagerens kompetencer inden for online juridisk informationssøgning, så den enkelte deltager efter kurset vil være fortrolig med alle Karnovs funktionaliteter og søgemuligheder. Derudover vil Karnovs Onlinebibliotek også blive gennemgået, så du kan udnytte den hurtigste vej til litteratur og juridiske kilder.

Kurset er meritgivende for fire lektioner, og efter at have gennemført kurset vil du modtage et kursusbevis.

Tidspunkterne for kurserne:

København: 15. september 2023 kl. 10:00 – 13:00.

Aarhus: 25. oktober 2023 kl. 09:00 – 12:00.

Kurset vil blive faciliteret af cand.jur. Robert Christiansen, som har mange års erfaring med undervisning i effektiv juridisk informationssøgning.

Kurset er åbent for alle interesserede, og du er velkommen til at tilmelde dig.

Tilmelding

Tilmelding til undervisningen i enten København eller Aarhus kan tilgås via nedenstående links.

Tilmelding København
Tilmelding Aarhus

Tilmelding | Undervisning i Karnov Online (Aarhus)

Onsdag d. 25. oktober 2023

Gorrissen Federspiel vil i forbindelse med din kommunikation samt interaktion med os indsamle dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan Gorrissen Federspiel behandler dine personoplysninger samt om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger i Gorrissen Federspiel's persondata- og cookie-politik.

Til arrangementet vil vi tage billeder og eventuelt også foretage videooptagelser. Offentliggørelse af billeder og video vil som udgangspunkt udelukkende ske for at vise en given stemning i forbindelse med arrangementets afholdelse. Gorrissen Federspiel offentliggør billeder/video på vores hjemmeside og sociale medier, så som Facebook og Instagram, for at markedsføre Gorrissen Federspiel og vores arrangementer. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger. Såfremt du ønsker indsigt, berigtigelse eller sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Gorrissen Federspiel.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår gælder.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt