Søg Close search

Uddannelsesdag for EIFO hos Gorrissen Federspiel

13. juni 2024København

I inviteres hermed til uddannelsesdag hos Gorrissen Federspiel torsdag den 13. juni 2024 fra kl. 14.

Program

14:00 – 14:30 | Ankomst

14:30 – 16:15 | Faglige oplæg

16:30 – 18:45 | Aktivitet

18:45 | Pre-dinner drinks

19:15 | Middag hos Gorrissen Federspiel

Faglige oplæg
EIFO’s Golden Standard – Rasmus Theilgaard Kempf og Tina Herbing

Rasmus og Tina gennemgår EIFO’s golden standard for corporate lending, som er udarbejdet i forlængelse af de tre store corporate facilitieter; ENEL, Iberdola og RWE (indgået i 2022). De gennemgår også andre ”corporate” instrumenter, som stilles til rådighed af EIFO.

Introduction to hedging and derivatives – Jessica Brodd fra Slaughter and May (London)

Jessica will give an introduction to hedging and the market for derivatives with a focus on documentation and market trends.

Regulatoriske rammevilkår for PtX – status og overblik – Christian Halskov Sauer og Hans Nikolaj Amsinck Boie

Power-to-X forventes at blive et nyt dansk erhvervs- og eksporteventyr, da Danmark med sine grønne energiteknologier og store VE-ressourcer er stærkt positioneret til at levere morgendagens grønne brændstoffer. Mange projekter og tiltag er under udvikling, og mens vi venter på, at vækstrejsen for alvor tager fart, bliver den regulatoriske ramme for den kommende industri modnet. I dette indlæg giver vi et overblik over og dykker ned i nogle af de centrale rammevilkår for PtX på dansk og EU-plan.

 

Tilmelding

Uddannelsesdag for EIFO hos Gorrissen Federspiel

Torsdag den 13. juni 2024 fra kl. 14:00 hos Gorrissen Federspiel, Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 København V.

Notér venligst dine allergener

Arrangementet er forbeholdt Gorrissen Federspiels klienter og samarbejdspartnere.

Gorrissen Federspiel vil i forbindelse med din kommunikation samt interaktion med os indsamle dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan Gorrissen Federspiel behandler dine personoplysninger samt om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger i Gorrissen Federspiel's persondata- og cookie-politik.

Til arrangementet vil vi tage billeder og eventuelt også foretage videooptagelser. Offentliggørelse af billeder og video vil som udgangspunkt udelukkende ske for at vise en given stemning i forbindelse med arrangementets afholdelse. Gorrissen Federspiel offentliggør billeder/video på vores hjemmeside og sociale medier, så som Facebook og Instagram, for at markedsføre Gorrissen Federspiel og vores arrangementer. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger. Såfremt du ønsker indsigt, berigtigelse eller sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Gorrissen Federspiel.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår gælder.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt