Søg Close search

HjemEventsSustainability at Work – Modul 4

Corporate Sustainability

15. november 2023København

Gorrissen Federspiel sætter sustainability på dagsordenen med en ny seminarrække, der stiller skarpt på sustainability-trends og de mange nye krav til virksomhedsdrift og rapportering, som får stor indvirkning på juristens arbejde i de kommende år.

Med seminarrækken Sustainability at Work kommer vi rundt om forretningen inden for områder, hvor vi især mærker øget pres eller nye forventninger til juridisk kompetence og rådgivning, og vi håber med disse seminarer at kunne klæde general counsels og in-house teams på til en ny virkelighed med sustainability i fokus.

Seminarerne er kvalificeret som efteruddannelse, og hvert modul svarer til tre lektioner.

Modul 4: Corporate Sustainability

Til det fjerde og sidste seminar i rækken skaber vi et overblik over de nye direktiver, forordninger og standarder, vi skal inkorporere og rapportere efter i de kommende par år. På EU-plan udformes en række nye regelsæt, som har til formål at fremme vores indsats og ansvarlighed for et bæredygtigt samfund – og som blandt andet pålægger os nye krav om rapportering og dokumentation på et niveau, vi ikke før har set.

Til dette seminar skaber vi overblik over Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) og det kommende Corporate Sustainability Due Diligence (CSDD) og giver vores bud på indvirkningen på den juridiske afdelings arbejde i de kommende år. Vi berører også andre nye bæredygtighedsregler, herunder forordningen om forbud mod produkter produceret ved tvangsarbejde, og så får vi besøg af en repræsentant fra en større virksomhed, som deler sine erfaringer med implementeringen af bæredygtighed i forretningen.

Tid og sted

Seminariet bliver afholdt onsdag den 15. november 2023 fra kl. 8.30-11.30 på vores kontor i København.

Gorrissen Federspiel, Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 København V.

Seminarrækken Sustainability at Work

Læs mere om og tilmeld dig vores andre seminarer:

Tilmelding

Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig nedenfor senest den 10. november 2023.

Tilmeld dig modul 4

Tilmelding | Sustainability at Work | Corporate Sustainability

Onsdag den 15. november fra kl. 8.30-11.30 hos Gorrissen Federspiel, Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 Copenhagen V.

Kursusbevis

Gorrissen Federspiel vil i forbindelse med din kommunikation samt interaktion med os indsamle dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan Gorrissen Federspiel behandler dine personoplysninger samt om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger i Gorrissen Federspiel's persondata- og cookie-politik.

Til arrangementet vil vi tage billeder og eventuelt også foretage videooptagelser. Offentliggørelse af billeder og video vil som udgangspunkt udelukkende ske for at vise en given stemning i forbindelse med arrangementets afholdelse. Gorrissen Federspiel offentliggør billeder/video på vores hjemmeside og sociale medier, så som Facebook og Instagram, for at markedsføre Gorrissen Federspiel og vores arrangementer. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger. Såfremt du ønsker indsigt, berigtigelse eller sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Gorrissen Federspiel.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår gælder.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt