Søg Close search

Certificeringsordninger og offtake-aftaler relateret til renewables-projekter

13. september 2023København

Gorrissen Federspiel sætter sustainability på dagsordenen med en ny seminarrække, der stiller skarpt på sustainability-trends og de mange nye krav til virksomhedsdrift og rapportering, som får stor indvirkning på juristens arbejde i de kommende år.

Med seminarrækken Sustainability at Work kommer vi rundt om forretningen inden for områder, hvor vi især mærker øget pres eller nye forventninger til juridisk kompetence og rådgivning, og vi håber med disse seminarer at kunne klæde general counsels og in-house teams på til en ny virkelighed med sustainability i fokus.

Seminarerne er kvalificeret som efteruddannelse, og hvert modul svarer til tre lektioner.

Modul 3: Certificeringsordninger og offtake-aftaler relateret til renewables-projekter

Virksomheder bliver mødt af stigende krav fra kunder, investorer og potentielle ansatte om, at deres energiforbrug skal være baseret på vedvarende energikilder.

Vi gennemgår mekanismerne bag de såkaldte oprindelsesgarantier, suppleret af de frivillige certificeringsordninger, og Power Purchase Agreements (PPAs) og fokuserer på de særlige opmærksomhedspunkter, som knytter sig til disse værktøjer.

Til dette seminar retter vi også blikket mod de trends, der kendetegner bæredygtigt byggeri.

Tid og sted

Seminariet bliver afholdt onsdag den 13. september 2023 fra kl. 8.30-11.30 på vores kontor i København.

Gorrissen Federspiel, Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 København V.

Seminarrækken Sustainability at Work

Læs mere om og tilmeld dig vores andre seminarer:

Tilmelding

Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig nedenfor senest den 8. september 2023.

Tilmeld dig modul 3

Tilmelding | Sustainability at Work | Certificeringsordninger og offtake-aftaler relateret til renewables-projekter

Onsdag den 13. september 2023 fra kl. 8.30-11.30 hos Gorrissen Federspiel, Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 Copenhagen V.

Kursusbevis

Gorrissen Federspiel vil i forbindelse med din kommunikation samt interaktion med os indsamle dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan Gorrissen Federspiel behandler dine personoplysninger samt om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger i Gorrissen Federspiel's persondata- og cookie-politik.

Til arrangementet vil vi tage billeder og eventuelt også foretage videooptagelser. Offentliggørelse af billeder og video vil som udgangspunkt udelukkende ske for at vise en given stemning i forbindelse med arrangementets afholdelse. Gorrissen Federspiel offentliggør billeder/video på vores hjemmeside og sociale medier, så som Facebook og Instagram, for at markedsføre Gorrissen Federspiel og vores arrangementer. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger. Såfremt du ønsker indsigt, berigtigelse eller sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Gorrissen Federspiel.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår gælder.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt