Søg Close search

Bæredygtighed i den daglige drift

3. maj 2023København

Gorrissen Federspiel sætter sustainability på dagsordenen med en ny seminarrække, der stiller skarpt på sustainability-trends og de mange nye krav til virksomhedsdrift og rapportering, som får stor indvirkning på juristens arbejde i de kommende år.

Med seminarrækken Sustainability at Work kommer vi rundt om forretningen inden for områder, hvor vi især mærker øget pres eller nye forventninger til juridisk kompetence og rådgivning, og vi håber med disse seminarer at kunne klæde general counsels og in-house teams på til en ny virkelighed med sustainability i fokus.

Seminarerne er kvalificeret som efteruddannelse, og hvert modul svarer til tre lektioner.

Modul 2: Bæredygtighed i den daglige drift

Når vi som virksomhed skal omstille os mod en grønnere og mere bæredygtig verden, handler det ikke længere om at fokusere indsatsen på initiativer og kampagner. Det handler i højere grad om en adfærdsændring, hvor en grundlæggende bæredygtig adfærd kommer til udtryk i alle virksomhedens aktiviteter og funktioner.

Til dette seminar kommer vi rundt om nogle af de centrale principper for bæredygtig IT og for grøn markedsføring, og så kommer vi med nogle perspektiver på, hvad der kendetegner den bæredygtige arbejdsgiver.

Tid og sted

Seminariet bliver afholdt onsdag den 3. maj 2023 fra kl. 8.30-11.30 på vores kontor i København.

Gorrissen Federspiel, Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 København V.

Seminarrækken Sustainability at Work

Læs mere om og tilmeld dig vores andre seminarer:

Tilmelding

Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig nedenfor senest den 21. april 2023.

Tilmeld dig modul 2

Tilmelding | Sustainability at Work | Bæredygtighed i den daglige drift

Onsdag den 3. maj 2023 fra kl. 8.30-11.30 hos Gorrissen Federspiel, Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 Copenhagen V.
Kursusbevis

Gorrissen Federspiel vil i forbindelse med din kommunikation samt interaktion med os indsamle dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan Gorrissen Federspiel behandler dine personoplysninger samt om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger i Gorrissen Federspiel's persondata- og cookie-politik.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt