Søg Close search

Skatteseminar om håndtering af global minimumsskat i virksomhedsoverdragelser

26. juni 2024København

I inviteres hermed til skatteseminar om håndtering af global minimumsskat i virksomhedsoverdragelser.

Den globale minimumsskat har betydning for køb og salg af virksomheder og større aktieposter, hvor enten køber eller sælger eller begge indgår i en koncern med en årlig omsætning på mindst 750 MEUR. På seminaret deler vi vores erfaringer. Vi vil gennemgå, i hvilke situationer man som køber eller sælger skal være opmærksom på minimumsskatten, hvilke forhold bør håndteres i due diligence processen, og hvilke aftalevilkår er relevante for at sikre sig bedst muligt.

Der vil være en let servering efter seminaret.

Tid og sted

Arrangementet bliver afholdt kl. 15:30-17:00 på vores kontor i København, Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 København V.

Tilmelding

Du bedes tilmelde dig nedenfor senest den 21. juni 2024.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tilmelding

Tilmelding | Skatteseminar om håndtering af global minimumsskat i virksomhedsoverdragelser

Onsdag den 26. juni 2024 kl. 15:30 - 17:00 hos Gorrissen Federspiel, Axeltorv 2, 1609 København.

Arrangementet er forbeholdt Gorrissen Federspiels klienter og samarbejdspartnere.

Gorrissen Federspiel vil i forbindelse med din kommunikation samt interaktion med os indsamle dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan Gorrissen Federspiel behandler dine personoplysninger samt om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger i Gorrissen Federspiel's persondata- og cookie-politik.

Til arrangementet vil vi tage billeder og eventuelt også foretage videooptagelser. Offentliggørelse af billeder og video vil som udgangspunkt udelukkende ske for at vise en given stemning i forbindelse med arrangementets afholdelse. Gorrissen Federspiel offentliggør billeder/video på vores hjemmeside og sociale medier, så som Facebook og Instagram, for at markedsføre Gorrissen Federspiel og vores arrangementer. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger. Såfremt du ønsker indsigt, berigtigelse eller sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Gorrissen Federspiel.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår gælder.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt