Søg Close search

NIS2 og ledelsen | Obligatoriske kurser i cybersikkerhed

København og Aarhus

Cybersikkerhed er ledelsens ansvar

Når det nye EU-direktiv vedrørende cybersikkerhed (NIS2) implementeres i dansk ret i 2024, vil ledelsesmedlemmer i de virksomheder, der berøres af direktivet, være personligt ansvarlige for overholdelse af reglerne. Ledelsesmedlemmer forpligtes blandt andet til at deltage i kurser og derved tilegne sig viden, der gør dem i stand til at identificere risici i relation til cybersikkerhed og den mulige påvirkning af virksomheden.

Vi har derfor skræddersyet en kursusrække, der gør virksomhedens ledelse i stand til at overholde de nye krav – både juridisk og praktisk. For at sikre det bedste grundlag for kurserne, afholdes de i 2024, hvor vi forventer større klarhed i forhold til reglerne, der skal implementeres i dansk ret senest den 17. oktober 2024.

Det praktiske

Målgruppe

Virksomhedens direktion, bestyrelse og andre interesserede. For ledelsesmedlemmer i virksomheder, der omfattes af NIS2-direktivet, er kurser i cybersikkerhed obligatoriske.

Omfang

Uddannelsen består af 3 moduler á 3 timer. De enkelte kurser afvikles med 3 ugers mellemrum af Gorrissen Federspiels egne eksperter og velrenommerede eksperter i IT-sikkerhed.

Deltagere på uddannelsen vil også (uden yderligere beregning) få tilbudt et møde med Gorrissen Federspiels eksperter, hvor vi sammen drøfter virksomhedens modenhed og kommer med praktiske forslag til, hvordan implementeringen af NIS2 kan gribes an.

Tid og sted

Du kan enten deltage på vores kontorer i Aarhus og København eller online (via Teams). Der vil også være adgang til oplæg og materiale online via vores e-læringsplatform.

Kurserne afvikles som anført nedenfor:

København

Den 5. marts 2024, den 9. april 2024 og den 30. april 2024. Alle dage fra kl. 10-13.

Aarhus

AFLYST I AARHUS – NYE DATOER VENTES AT BLIVE OFFENTLIGGJORT SNAREST

Den 7. marts 2024, den 11. april 2024 og den 2. maj 2024. Alle dage fra kl. 10-13.

Vi serverer i forbindelse med kurserne en let frokost og noget forfriskende at drikke.

Pris

Prisen for deltagelse i de 3 kurser er i alt kr. 5.500 ekskl. moms pr. deltager. Hvis du tilmelder dig inden den 1. december 2023, er prisen dog kr. 4.500 ekskl. moms per deltager.

Priserne gælder uanset hvor og hvordan, du deltager, og der vil ikke ske refusion ved manglende deltagelse.

Tilmeld din virksomhed allerede nu, da antallet af pladser er begrænset.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mkni@gorrissenfederspiel.com.

Tilmelding i Aarhus

Alumni-netværk

Tilmelding til Gorrissen Federspiels Alumni-netværk

Samtykke(Påkrævet)

Gorrissen Federspiel vil i forbindelse med din kommunikation samt interaktion med os indsamle dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan Gorrissen Federspiel behandler dine personoplysninger samt om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger i Gorrissen Federspiel's persondata- og cookie-politik.

Tilmelding i København

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt