Søg Close search

GF Renewable | Midt i en energikrise

27. oktober 2022 København

I en serie seminarer arrangeret af GF Renewables vil Gorrissen Federspiels eksperter på området, forstærket af eksterne eksperter fra energibranchen, samle op på tiltagene, vi kender, og kigge ind i den nærmeste fremtids udfordringer fra et juridisk perspektiv.

Sensommeren 2022 har været præget af flere væsentlige politiske udspil på energi- og renewables-området. Med et folketingsvalg lige om hjørnet, og de alvorlige følger af krigen i Ukraine, hvor usikkerheden om energiforsyningen dagligt øges, er det naturligt at forvente flere tiltag og ny lovgivning på energi- og forsyningsområdet.

Fokus på dagen er EU’s ”Emergency Market Intervention”-pakke og de nye danske regler om prisloft/låneordning på elmarkedet, som vi sætter i juridisk og markedsmæssigt perspektiv, ligesom vi kommer omkring den seneste regulatoriske udvikling inden for energiområdet på nationalt og EU-plan. Derudover vil vi naturligvis forsøge at medtage eventuelle nye udspil og tiltag, der måtte komme efter udsendelse af denne invitation.

Program

Fra 8.30
Let morgenmad

9.00-9.05
Velkomst og introduktion

9.05-9.45
EU’s ”Emergency Market Intervention”
Vi gennemgår og giver et overblik over de varslede tiltag rettet mod elmarkedet til imødegåelse af energikrisen, herunder energisparekravet og omsætningsloftet for inframarginale elproducenter, som vi vil sætte i juridisk perspektiv, herunder for indgåede PPA’er.

9.45-10.30
Tiltagenes indvirkning på elmarkedet og forventet udvikling v/Our New Energy
Jakob Bendixen og Mikkel Kring fra Our New Energy gæster os og giver deres perspektiver på, hvilken betydning den seneste tids tiltag forventes at få på elmarkedet, og hvad den forventede udvikling bliver, herunder med hensyn til Kommissionens varslede udspil om en reform af elmarkedet, der ventes i begyndelsen af 2023.

10.30-10.45
Pause

10.45-11.55
Legal update – nyheder på energiområdet
Vi gennemgår den seneste tids væsentligste nyheder og regulatoriske udvikling inden for energiområdet på nationalt og EU-plan, hvor vi blandt andet stiller skarpt på de nye biogas- og PtX-udbud, ændringerne til VE-direktivet og energieffektivitetsdirektivet samt producentbetaling for VE-anlæg.

11.55-12.00
Afrunding

Tid og sted

Arrangementet foregår torsdag den 27. oktober 2022 kl. 9.00-12.00 hos Gorrissen Federspiel, Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 København V. Det er muligt at deltage online i arrangementet – link vil blive udsendt kort for arrangementets start.

Tilmelding

Tilmelding skal ske via nedenstående link og senest den 21. oktober 2022.

Tilmeld dig med deltagelse hos Gorrissen Federspiel

Tilmelding | Midt i en energikrise

Torsdag den 27. oktober 2022 kl. 9.00-12.00 hos Gorrissen Federspiel, Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 København V
Kursusbevis

Gorrissen Federspiel vil i forbindelse med din kommunikation samt interaktion med os indsamle dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan Gorrissen Federspiel behandler dine personoplysninger samt om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger i Gorrissen Federspiel's persondata- og cookie-politik.

Til arrangementet vil vi tage billeder og eventuelt også foretage videooptagelser. Offentliggørelse af billeder og video vil som udgangspunkt udelukkende ske for at vise en given stemning i forbindelse med arrangementets afholdelse. Gorrissen Federspiel offentliggør billeder/video på vores hjemmeside og sociale medier, så som Facebook og Instagram, for at markedsføre Gorrissen Federspiel og vores arrangementer. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger. Såfremt du ønsker indsigt, berigtigelse eller sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Gorrissen Federspiel.

Tilmeld dig med deltagelse online

Tilmelding | Midt i en energikrise (online)

Torsdag den 27. oktober 2022 kl. 9.00-12.00 med deltagelse online

Gorrissen Federspiel vil i forbindelse med din kommunikation samt interaktion med os indsamle dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan Gorrissen Federspiel behandler dine personoplysninger samt om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger i Gorrissen Federspiel's persondata- og cookie-politik.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt