Søg Close search

HjemEventsIP & Digital Business efterårstur 2023

IP & Digital Business efterårstur 2023 | 27-28. oktober 2023

27. oktober 2023København

Kære alle

Så er det tid til tilmelding til vores fælles IP & Digital Business eksternat den 27. og 28. oktober 2023, hvor vi inviterer på gruppetur til Hindsgavl Slot.

Programmet vil først og fremmest bestå af en faglig del i løbet af fredagen, men senere på aftenen står den på hygge, sjov, god mad og drikkevarer. Der vil være afgang fra henholdsvis Aarhus og København fredag morgen og arrangementet slutter lørdag morgen efter morgenmaden.

Vi sender det fulde program, når vi kommer nærmere.

Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt!

Mvh.
Partnerne i IP og Digital Business

Tilmelding

Du kan tilmelde dig turen via nedenstående link.

For at vi bedst muligt kan planlægge og få logistikken til at gå op, beder vi jer hurtigst muligt at bekræfte jeres deltagelse og senest tirsdag d. 12. september kl. 15.00.

Vi beder om en hurtig tilmelding, så vi kan sikre det nødvendige antal værelser på Hindsgavl Slot.

Besvar invitation

Tilmelding | IP & Digital Business eksternat 2023

Fredag d. 27. oktober 2023

Tilmelding:(Påkrævet)

Gorrissen Federspiel vil i forbindelse med din kommunikation samt interaktion med os indsamle dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan Gorrissen Federspiel behandler dine personoplysninger samt om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger i Gorrissen Federspiel's persondata- og cookie-politik.

Til arrangementet vil vi tage billeder og eventuelt også foretage videooptagelser. Offentliggørelse af billeder og video vil som udgangspunkt udelukkende ske for at vise en given stemning i forbindelse med arrangementets afholdelse. Gorrissen Federspiel offentliggør billeder/video på vores hjemmeside og sociale medier, så som Facebook og Instagram, for at markedsføre Gorrissen Federspiel og vores arrangementer. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger. Såfremt du ønsker indsigt, berigtigelse eller sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Gorrissen Federspiel.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår gælder.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt