Søg Close search

HjemEventsInternt studenterarrangement d. 27. oktober (CER)

Halvårligt studenterarrangement | Fredag d. 27. oktober

27. oktober 2023København

Kære alle

Sæt stort kryds i kalenderen fredag den 27. oktober 2023, hvor det halvårlige studenterarrangement løber af stablen.

Vi starter som sædvanligt med en spændende faglig eftermiddag i Auditoriet, som er obligatorisk for alle stud.jur. (øvrige studentermedhjælpere slipper 😊). Herefter drager vi alle i fællesskab ud og får lidt godt til ganen og skåler efteråret velkomment.

Stay tuned for det nærmere program.

Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt!

Mvh.
Cecilie & resten af lodsteamet

Tilmelding

Tilmelding | Halvårligt studenterarrangement

Fredag d. 27. oktober 2023

Gorrissen Federspiel vil i forbindelse med din kommunikation samt interaktion med os indsamle dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan Gorrissen Federspiel behandler dine personoplysninger samt om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger i Gorrissen Federspiel's persondata- og cookie-politik.

Til arrangementet vil vi tage billeder og eventuelt også foretage videooptagelser. Offentliggørelse af billeder og video vil som udgangspunkt udelukkende ske for at vise en given stemning i forbindelse med arrangementets afholdelse. Gorrissen Federspiel offentliggør billeder/video på vores hjemmeside og sociale medier, så som Facebook og Instagram, for at markedsføre Gorrissen Federspiel og vores arrangementer. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger. Såfremt du ønsker indsigt, berigtigelse eller sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Gorrissen Federspiel.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår gælder.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt