Søg Close search

Generalforsamlingen 2024

5. oktober 2023København

På dette års seminar vil vi se nærmere på skadesløsholdelsesordninger i forlængelse af Erhvervsstyrelsens længe ventede udtalelse. Vi giver vores bud på ”best practice”, og senior specialist Louise Buch Harmsen fra AON vil beskrive samspillet med D&O-forsikringer og potentielle faldgruber.

I forlængelse af indlæggene om ESG på sidste års seminar, vil Anders Schelde, AkademikerPension, og Kristoffer Lykke, ISS A/S, dele deres perspektiver på betydningen af ESG-rapporteringen, herunder forventninger til investorernes fokusområder i den kommende sæson.

En nylig hollandsk dom har sat fokus på EU’s sanktionsregler, som medfører restriktioner på afstemninger og udbyttebetalinger. Vi ser på selskabernes forpligtelser i forbindelse med generalforsamlingen og den praktiske håndtering heraf.

Endelig ser vi nærmere på de nye nominee-regler, der har gjort stemmeafgivning betydeligt lettere for udenlandske aktionærer, men som også kan give selskaberne udfordringer i forhold til frister og sene ændringer i stemmer.

Efter seminaret byder vi som altid på lette forfriskninger.

Tid og sted

Seminaret finder sted torsdag den 5. oktober 2023, kl. 15.00 – 18.30 hos Gorrissen Federspiel, Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 København V.

Kursusbevis og materiale

Der kan udstedes kursusbevis i henhold til reglerne om obligatorisk efteruddannelse for advokater.

Alle deltagere får udleveret årets generalforsamlingshåndbog.

Tilmelding

Arrangementet er lukket for tilmelding.

 

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt