Søg Close search

EU’s regulering af det digitale område

4. maj 2023København

Den digitale udvikling tager til i fart og har accelereret EU’s regulering af det digitale område.

Inden for de seneste år er der vedtaget en lang række væsentlige EU-regelsæt vedrørende f.eks. handel på digitale platforme og brug af sociale medier, kunstig intelligens, cybersikkerhed og adgang til data. Regelsæt, som indeholder forpligtelser – men også frembyder muligheder – for erhvervslivet, og som det er nødvendigt at have kendskab til.

Dette seminar hos Gorrissen Federspiel har til formål at skabe overblik over de mange nye EU-regelsæt: hvilke krav stilles der og hvilke muligheder frembyder de for jeres virksomhed? Hvordan navigerer man i reglerne og holder sig ajour?

På seminaret vil minister for digitalisering og ligestilling, Marie Bjerre, og Microsofts CEO i Danmark, Mette Louise Kaagaard, give deres syn på reguleringen. Der vil desuden være indlæg fra en række af Gorrissen Federspiels egne eksperter, der vil præsentere et samlet og overordnet indblik i de forskellige EU-regelsæt og deres anvendelse i praksis.

Tid og sted

Seminaret bliver afholdt torsdag den 4. maj 2023 kl. 09.00 – 12.00 på vores kontor i København, Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 København V.

Tilmelding

Deltagelse er gratis, og du kan tilmelde dig via nedenstående link senest den 21. april 2023.

Kursusbevis

Der kan udstedes kursusbevis i henhold til reglerne om obligatorisk efteruddannelse for advokater.

Tilmeld dig

Tilmelding | EU’s regulering af det digitale område

Torsdag den 4. maj 2023 fra kl. 09.00 - 12.00 hos Gorrissen Federspiel, Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 København V.

Kursusbevis
Henset til interessen for vores større events tillader vi os at opkræve et no-show fee på kr. 500.

Gorrissen Federspiel vil i forbindelse med din kommunikation samt interaktion med os indsamle dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan Gorrissen Federspiel behandler dine personoplysninger samt om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger i Gorrissen Federspiel's persondata- og cookie-politik.

Til arrangementet vil vi tage billeder og eventuelt også foretage videooptagelser. Offentliggørelse af billeder og video vil som udgangspunkt udelukkende ske for at vise en given stemning i forbindelse med arrangementets afholdelse. Gorrissen Federspiel offentliggør billeder/video på vores hjemmeside og sociale medier, så som Facebook og Instagram, for at markedsføre Gorrissen Federspiel og vores arrangementer. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger. Såfremt du ønsker indsigt, berigtigelse eller sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Gorrissen Federspiel.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt