Søg Close search

Morgenmøde om aktuelle ansættelsesretlige nyheder

15. november 2022 København og Aarhus

Aktuelle ansættelsesretlige nyheder, herunder ny ansættelsesbevislov samt diversitet og bæredygtighed i praksis

Det er med stor fornøjelse, at Gorrissen Federspiels afdeling for Arbejds- og Ansættelsesret inviterer til morgenmøder tirsdag den 15. november i København og onsdag den 16. november i Aarhus.

Vi vil i vanlig stil behandle en række højaktuelle emner, med fokus på både at give jer praktiske værktøjer til at håndtere de udfordringer, I som arbejdsgivere vil møde i hverdagen, og inspirere jer til at tænke i skabelsen og fastholdelsen af en attraktiv arbejdsplads for alle typer af medarbejdere.

Program

Velkomst 
v/ Partner Jacob Sand

Ansættelsesbevisloven
v/ Managing Counsel Rasmus Høj Christensen

Vi stiller skarpt på ændringerne i ansættelsesbevisloven, der forventes at træde i kraft den 1. juli 2023. Et egentlig lovforslag forventes fremsat umiddelbart efter valget, og med et indhold som i det store hele afspejler det udkast til lovforslag, som blev sendt i høring i august 2022.

Den attraktive arbejdsgiver for den nye generation, fokus på diversitet og bæredygtighed i praksis
v/ Senior Employment Counsel Sabine Brandhøj Overgaard

Vi sætter fokus på, hvordan man i praksis håndterer kravene fra den nye generation, herunder i forhold diversitet og bæredygtighed i politikker og i den daglige eksekvering, samt fænomenet quiet quitting og mental trivsel.

Pause

Arbejdsretlige nyheder
v/ Partner Jacob Sand

Vi gennemgår de aktuelle nyheder inden for det ansættelsesretlige område, herunder nyheder vedrørende den seneste praksis fra Højesteret og EU-Domstolen vedrørende diskrimination/diversitet i forhold til både handicap og alder, 120 dages-reglen og opsigelse i forbindelse med ferie samt nyt fra EU.

Tid og sted

Tirsdag den 15. november 2022, kl. 8:30-11:00 i Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 København V

Onsdag den 16. november 2022, kl. 8:30-11:00 i Prismet, Silkeborgvej 2, 8000 Aarhus C

Traditionen tro vil der blive serveret en let morgenmad fra kl. 8.00.

Der vil som altid være mulighed for at stille spørgsmål og for at indgå i en god faglig dialog med vores oplægsholdere undervejs.

Vi håber, at du vil videregive denne invitation til relevante kollegaer. Måtte du være forhindret i at deltage, sender vi gerne vores præsentation til dig.

Kursusbevis

Der kan udstedes kursusbevis i henhold til reglerne om obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige. Programmet svarer til tre undervisningsmoduler.

Tilmelding

Arrangementet er lukket for tilmelding.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt