Søg Close search

HjemHjemKarriereProjektstudent

Bliv klogere på arbejdet som projektstudent

Få et indblik i hverdagen på et advokatkontor

Et studiejob hos os kan være starten på din juridiske karriere, og det kan være med til at afklare dine fremtidsdrømme. Vi ved godt, at det kan være svært at jonglere både studie og deltidsjob, men vi hjælper dig godt på vej og tager hånd om din udvikling, din fremtid og din karriere allerede fra start.

Som projektstudent er du ny på jurastudiet, og måske har du endnu ikke helt styr på den juridiske metode, men du vil rigtig gerne lære om hverdagen på et stort, internationalt advokatkontor. Du kan blive projektstudent hos os allerede fra tredje semester på jurastudiet. Hverdagen som projektstudent er præget af samarbejde med firmaets stud.jur.er, fuldmægtige og advokater. Du hjælper primært med indekseringsopgaver og oprettelse af datarum i forbindelse med større retssager og transaktioner. Du vil også få mulighed for at hjælpe husets stud.jur. med lettere, men vigtige juridiske opgaver. Gennem dit arbejde får du et indgående kendskab til arbejdsgangen og processerne på et stort advokatkontor.

Hvis vi er det rette match, kan du søge videre som stud.jur., når du har opnået mere erfaring hos os og på dit studie. Som stud.jur. bliver opgaverne mere krævende og tungere rent juridisk. Vi ansætter typisk stud.jur. fra femte semester på bacheloren. Vi hjælper dig selvfølgelig godt på vej til næste skridt i din karriere gennem løbende evaluering, udvikling og sparring i hverdagen.

 

Kort om arbejdet som projektstudent

  • Du arbejder cirka 12 timer om ugen.
  • Du får løbende sparring, der hjælper dig med at udvikle dine kompetencer.
  • Du arbejder i et team sammen med flere andre projektstudenter på kontoret i København.

Philip Lyck, projektstudent, Corporate/M&A

Som projektstudent får du et indblik i hverdagen på et advokatkontor med udfordrende juridiske opgaver og et godt sammenhold. Hør Philip fortælle mere om sin hverdag.

phly

Jeg har arbejdet som projektstudent, siden jeg startede på 3. semester af jurastudiet. I hverdagen får jeg et spændende indblik i mange retsområder, og jeg blev hurtigt en del af hverdagen på et travlt advokatkontor.

Vi hjælper ofte med indeksering på de store M&A-transaktioner, hvor vi, i samarbejde med juristerne, arbejder med datarum i forbindelse med due diligence-processerne. Det er meget spændende at få indblik i, hvordan en sag bliver startet op, og man mærker hurtigt, at arbejdet er vigtigt for en velstruktureret proces. Det er dog ikke kun indeksering, som vi arbejder med. Som projektstudent og stud.jur. kan man holde eksamensfri, og også af den grund har vi næsten altid travlt i grupperne.

Som projektstudenter hjælper vi derfor ofte de ældre studenter med opgaver, de ikke selv har tid til. Af den grund bliver jeg hurtigt kastet ud i opgaver, som er udfordrende og relaterer sig til fag, jeg endnu ikke har haft på studiet. Jeg hjælper også med legaliseringer, hvor jeg skal ud i byen og få legaliseret officielle dokumenter på enten ambassader eller hos Udenrigsministeriet.

Det særlige ved at være student her er det gode sammenhold. Vi afholder løbende sociale arrangementer, som f.eks. vores egen studenterjulefrokost, og der er fredagsbar hver uge, som der er stor opbakning til. Selv er jeg ofte med til indendørsfodbold, som vi spiller hver fredag morgen, og her kan alle fra huset tilmelde sig, og hvert år deltager vi i en turnering sammen med flere andre advokatkontorer i København. Er man mere til yoga, Counter Strike eller én af de andre aktiviteter, vi har, kan man også deltage i det.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt