Søg Close search

HjemHjemKarriereGorrissen Federspiel som arbejdspladsInternationalt udsyn

Få et internationalt udsyn

Verden venter på dig

Hvis du har internationale drømme, så er du kommet til det rette sted. Hos Gorrissen Federspiel sender vi hvert år mange af vores medarbejdere ud i verden, for at de kan dygtiggøre sig og komme hjem med ny viden.

Et udlandsophold udvider dine horisonter og giver dig nye perspektiver. Netop udsyn og international erfaring er en vigtig del af vores arbejde, især fordi virksomheder, værdipapirer og aktiver handles over grænserne, og fordi reguleringen i højere og højere grad bliver international. Med international erfaring i ryggen kan vores jurister tilbyde rådgivning og service af enestående kvalitet til firmaets internationale klienter.

Hvert år drager mange af vores medarbejdere ud i verden på studieophold eller som led i en udstationering hos et advokatfirma eller en virksomhed. Flere af vores studerende vælger også at læse et semester i udlandet som led i deres uddannelse. Her støtter vi deres internationale ambitioner med et rejselegat.

Vores stærke internationale relationer er et resultat af det nære og mangeårige samarbejde med en række af verdens førende advokatfirmaer, banker, revisionsfirmaer og forsikringsselskaber. Vi kan derfor med kort varsel garantere vores klienter professionel rådgivning dér, hvor det er nødvendigt.

Internationale historier

Læs hvad nogle af vores medarbejdere fortæller om deres oplevelser med arbejde eller uddannelse i udlandet.
Rejselegat til semester i Vancouver
Canada

Rejselegat til semester i Vancouver

For stud.jur. Simon Nordvig har det, siden han startede på jurastudiet, været en drøm at tage et semester i udlandet. Med Gorrissen Federspiels rejselegat i ryggen er han taget på udveksling til Vancouver for at læse et halvt år på University of British Columbia.

Læs mere
Et år som M&A-advokat hos Cravath
London og New York

Et år som M&A-advokat hos Cravath

Med en LL.M. fra New York i baglommen var første skridt mod endnu et udlandsophold taget for advokat Kristina Bomholt Klem. Efter en mindre forsinkelse kunne hun i efteråret 2021 drage mod Cravath, Swaine & Moore i New York med et pitstop i London inden.

Læs mere
Postkort fra L.A.
Los Angeles

Postkort fra L.A.

I august tog kæresteparret Marianne Niviaq Thomsen og Nikolaj Erichsen til Los Angeles for at læse en LL.M. på UCLA.

Læs mere
Et år med internationalt udsyn
London

Et år med internationalt udsyn

I september 2020 tog advokaterne Christian Petersen og Anders Faldborg afsted til England for at tage en LL.M. på King’s College London. Selvom opholdet indtil videre har været præget af corona og strenge restriktioner, har ingen af dem fortrudt.

Læs mere
På lige fod med de fastansatte i NY
New York

På lige fod med de fastansatte i NY

Advokat Louise Sørensen var fra januar til juli 2020 udstationeret hos advokatfirmaet Wachtell, Lipton, Rosen & Katz i New York. Her blev hun med det samme betragtet som en del af teamet og fik tildelt ansvar i forbindelse med afdelingens finansieringssager.

Læs mere
Øget forståelse for branchens kommercielle virkelighed
Singapore

Øget forståelse for branchens kommercielle virkelighed

Johan Casper Hennings, advokat i specialegruppen Shipping / Offshore / Transportation, var i 2019 udstationeret hos rederiet Hafnia i Singapore.

Læs mere

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt